Volwassenen (25 jaar en ouder)

Keizer biedt uitkomst en steun.

Een medisch circuit kan er lang over doen om een diagnose vast te stellen. Na jaren van onzekerheid en niet weten waarom kan Keizer het mee leren omgaan begeleiden en ondersteunen. Keizer bekijkt de unieke mogelijkheden, kansen en talenten van de persoon.  Op basis van deze persoonlijke kwaliteiten wordt, in wederzijds overleg, een plan opgesteld om er mee te leren omgaan. Hierin houdt men ook rekening met het netwerk van partner, familie, vrienden, school of werk.

Wat komt in aanmerking?

Keizer biedt hulp bij een gediagnosticeerde beperking, bij concentratieproblemen op het werk, bij de wens om weer zelfstandig een huishouding te kunnen voeren, bij verslavingsgevoeligheid of verslavingsproblemen, bij problemen waardoor men niet volledig en menswaardig kan deelnemen aan de maatschappij.

Wat voor begeleiding?

De begeleiding wordt op de privé situatie aangepast. De begeleiding is altijd maatwerk en heeft tot doel het ontwikkelen en stimuleren van zelfredzaamheid in de maatschappij. Na een observatieperiode van zes weken wordt gezamenlijk een begeleidingsplan opgesteld. Deze geldt als leidraad. Afhankelijk van de hulpvraag is er één of meerdere keren per week contact. Dit kan desgewenst thuis, op het werk of school of dagbesteding plaatsvinden. Per drie maanden wordt er geëvalueerd en indien nodig wordt het begeleidingsplan of de wensen aan de actuele geldende behoeften aangepast.

Voor vragen of overleg kunt u rechtstreeks telefonisch of via de mail contact opnemen.

[xyz-ips snippet="butttons-voor-wie"]