Vacature – Orthopedagogoen (fulltime/parttime)

Contact

Contact

Benieuwd wat Team Keizer voor jou en/of iemand in je omgeving kan betekenen? Neem contact met ons op!

Wie zoeken we?

We zoeken gedreven collega’s die vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en met passie elke dag willen werken aan het bieden van kwalitatieve zorg aan cliënten. Aangezien wij te maken hebben met een caseload bestaande uit mensen en gezinnen met meervoudige complexe problematiek is het daarnaast een absolute vereiste dat je stevig in je schoenen staat. De ideale kandidaat valt verder te omschrijven als iemand die snel weet te schakelen tussen verschillende gespreksniveaus en -partners. Naast evt. diagnostiek zal je zowel intake-, advies- als behandelgesprekken voeren met cliënten en ter ondersteuning van het team.

Wat verwachten we van je?

– Relevante, afgeronde WO-opleiding orthopedagogie;
– Basisaantekening psychodiagnostiek is een pré;
– Aantoonbare relevante werkervaring is een pré;
– SKJ registratie is een pré;
– Reflectief vermogen;
– Je hebt ervaring met het schrijven, bijhouden en aanpassen van begeleidingsplannen;
– 
Rijbewijs B.

Verder vinden we het van belang dat je handelt vanuit een zekere mate van pro activiteit.
Als collega verwachten we een pro actieve, sociale en initiatiefrijke man of vrouw die een waardevolle toevoeging kan zijn aan een geweldig team.

Wat bieden we jou?

Een mooie zelfstandige parttime/fulltime functie binnen een organisatie waar je met passie kunt werken aan kwalitatieve zorg. De salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring. Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vergoeding van de reiskosten, vakantie-/verlofdagen en een telefoon+ laptop van de zaak zijn vanzelfsprekend. Verder bieden wij een enthousiast team aan collega’s, waarbij humor, respect en eigen verantwoordelijkheid belangrijke elementen in de bedrijfscultuur zijn.

Verder vinden we het van belang dat je handelt vanuit een zekere mate van pro-activiteit. Je beschikt over een gezonde dosis levenservaring en dit maakt dat je stevig in je schoenen staat. Als collega verwachten we een sociale en initiatiefrijke man of vrouw die een waardevolle toevoeging kan zijn aan een geweldig team.

 

Ambulant begeleider

Ambulant begeleider

We zoeken een gedreven collega die vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en met passie elke dag wil werken aan het bieden van kwalitatieve zorg aan cliënten.  

Management assistent

Management assistent

Als managementassistent ondersteun je het management bij hun dagelijkse werkzaamheden.