Vacature – Managementassistent

Contact

Contact

Benieuwd wat Team Keizer voor jou en/of iemand in je omgeving kan betekenen? Neem contact met ons op!

Wie zoeken we?

Als managementassistent ondersteun je het management bij hun dagelijkse werkzaamheden. Draag je zorg voor het beheren van de agenda en e-mail, het aannemen van de telefoon, het plannen en voorbereiden van afspraken, het ontvangen van klanten en het notuleren van vergaderingen (actiepunten).

Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor externe partijen en opdrachtgevers en draag je zorg voor het bestellen van kantoorartikelen, het bewaken van de huisstijl, het voorbereiden van overleggen, dossierbeheer en het verstrekken van overzichten. Verder vinden we het belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet en dit ook uitstraalt. Daarnaast krijg jij alle vrijheid om werkzaamheden naar je toe te trekken die jij interessant vindt.

Wat verwachten we van je?

– Relevante én afgeronde MBO of HBO opleiding;
– Aantoonbare relevante werkervaring;
– Uitgebreide kennis van Ms Office;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– Je beschikt over de volgende competenties: klantgericht, goede communicatieve en organisatorische
vaardigheden, samenwerken, proactief, zorgvuldig, accuraat en flexibel.
-Je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar

Verder vinden we het van belang dat je handelt vanuit een zekere mate van pro activiteit.
Als collega verwachten we een pro actieve, sociale en initiatiefrijke man of vrouw die een waardevolle toevoeging kan zijn aan een geweldig team.

Wat bieden we jou?
Een mooie zelfstandige functie voor minimaal 32 uur per week binnen een organisatie waar met passie gewerkt wordt aan kwalitatieve zorg. De salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vergoeding van de reiskosten, vakantie- / verlofdagen en een telefoon van de zaak. Verder bieden wij enthousiast team aan collega’s, waarin humor, respect en eigen verantwoordelijkheid belangrijke elementen in de bedrijfscultuur zijn.

Ambulant begeleider

Ambulant begeleider

We zoeken een gedreven collega die vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en met passie elke dag wil werken aan het bieden van kwalitatieve zorg aan cliënten.  

Orthopedagogen (fulltime/parttime)

Orthopedagogen (fulltime/parttime)

We zoeken een gedreven collega die vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en met passie elke dag wil werken aan het bieden van kwalitatieve zorg aan cliënten.