Vacature – Ambulant begeleider (m/v)

Contact

Contact

Benieuwd wat Team Keizer voor jou en/of iemand in je omgeving kan betekenen? Neem contact met ons op!

Wie zoeken we?

We zoeken een gedreven collega die vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en met passie elke dag wil werken aan het bieden van kwalitatieve zorg aan cliënten. Gezien wij te maken hebben met een caseload bestaande uit mensen en gezinnen met meervoudige complexe problematiek is het daarnaast een absolute vereiste dat je stevig in je schoenen staat. De ideale kandidaat valt verder te omschrijven als iemand die snel weet te schakelen tussen verschillende gespreksniveaus en partners.

Als ambulant begeleider bij Team Keizer ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload. Dit betekent dat je alle ruimte krijgt om je kennis en kunde te benutten binnen verschillende casussen. Uiteraard kun je voor overleg en intervisie terug vallen op een grote groep ervaren collega’s. Zo werk je zelfstandig maar sta je nooit alleen!

Wat verwachten we van je?
– Relevante én afgeronde MBO 4 of HBO opleiding
– Kennis van de sociale kaart
– SKJ registratie is een pré of vragen we aan
– Reflectief vermogen
– Je hebt ervaring met het schrijven, bijhouden en aanpassen van begeleidingsplannen
– Rijbewijs B

Verder vinden we het van belang dat je handelt vanuit een zekere mate van pro activiteit. Je beschikt over een gezonde dosis levenservaring en dit maakt dat je stevig in je schoenen staat. Als collega verwachten we een pro actieve, sociale en initiatiefrijke man of vrouw die een waardevolle toevoeging kan zijn aan een geweldig team.

Wat bieden we jou?
Een mooie zelfstandige parttime/fulltime functie voor minimaal 16 uur per week (met uitloop tot 36 uur) binnen een organisatie waar je met passie kunt werken aan kwalitatieve zorg. Bij Team keizer krijg je daarnaast de kans om je als professional verder te ontwikkelen in de Ambulante Zorg.

Orthopedagogen (fulltime/parttime)

Orthopedagogen (fulltime/parttime)

We zoeken een gedreven collega die vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en met passie elke dag wil werken aan het bieden van kwalitatieve zorg aan cliënten.  

Management assistent (stage)

Management assistent (stage)

Ben jij de spin in het web waar we naar op zoek zijn? Wil je meer leren als management assistent en tegelijkertijd van betekenis zijn voor onze cliënten?