Algemeen

Ieder mens verdient het om menswaardig aan de samenleving deel te nemen. Door aangeboren of erfelijke afwijkingen, psychische stoornissen, verslavingsproblematiek en/of andere oorzaken is deelname aan die samenleving niet altijd voor iedereen mogelijk. Wij begeleiden kinderen, jongeren en volwassenen. Wij bieden de hulp en de kans om zich te ontwikkelen en zelfstandig weer te kunnen functioneren.

Persoonlijke begeleiding.

Afhankelijk van de situatie en problematiek zorgen wij ervoor dat iedereen onder persoonlijke, (intensieve) begeleiding en met een goed doordacht behandelplan goed kan functioneren om uiteindelijk weer aan de samenleving deel te nemen. Tijdens de begeleiding staat de eigen kracht en het netwerk van de cliënt centraal. Daarnaast bieden wij ook ouders/partners de hulp die zij nodig hebben om met de problematiek van hun kind/partner om te kunnen gaan. Zowel de individuele begeleiding als de gezinsbegeleiding vindt zo veel mogelijk in de directe omgeving van de cliënt plaats.

24/7 Bereikbaar.

Keizer heeft geen wachtlijst. Het belangen van de cliënt staat bij ons voorop. Onze teams staan 24/7 klaar om hulp te bieden waar dat op dat moment ook maar gewenst is.

Uiteenlopende specialisaties.

Elk teamlid bij Keizer heeft zijn of haar specialisatie. Hierdoor wij veel kennis in huis hebben op het gebied van diverse gedragsproblematieken en met name zware psychiatrische problematiek. In de provincie Groningen is Keizer een van de weinige praktijken die kinderen, jongeren en volwassenen met selectief mutisme, een zeldzame angststoornis, begeleidt. Keizer kan naast de individuele begeleiding, het adviseren in de thuissituaties ook op scholen zowel individuele docenten als in onderwijsteams van advies voorzien.

Meer weten?

Neem contact op met Keizer en zij vertellen u graag inhoudelijk meer over de mogelijkheden!