Kinderen (0 – 11 jaar)

Elk kind is uniek!

Sociale vaardigheden worden al op jonge leeftijd ontwikkeld. Als ouder of verzorger kunnen we onze kinderen normen en waarden meegeven maar helaas hebben we geen vat op aangeboren beperkingen en stoornissen. Elk kind is uniek en heeft kwaliteiten.

Wat kan Keizer voor het kind betekenen?

 Een kind met een aangeboren beperking of een diagnose zoals ADHD, autisme of een angststoornis krijgt snel een stempel. Keizer zoekt naar oplossingen door gebruik te maken van de eigen kracht, de mogelijkheden en netwerk van het kind. Keizer stelt samen doelen en een plan op waarin het kind centraal staat maar ook rekening wordt gehouden met het gezin. Keizer begeleid en ondersteund het kind om de zelfredzaamheid te vergroten en het gezin om te leren omgaan met de situatie.

Welke kinderen komen in aanmerking?

Keizer is er voor kinderen die ‘anders’ zijn. Voor kinderen die niet mee kunnen komen op school, kinderen met angsten, dwangmatige kinderen en kinderen die problemen ondervinden met het zelfstandig worden.

Wat voor begeleiding?

In overleg wordt gekeken naar de situatie en een behandelplan opgesteld. Keizer stelt altijd de individuele behandeling van het kind centraal. De ouders kunnen desgewenst bij de behandelsessies van het kind aanwezig zijn. Het is belangrijk om wederzijds goed om de hoogte te zijn van alle voortgang en ontwikkelingen.

[xyz-ips snippet="butttons-voor-wie"]