Jongvolwassenen (18 – 24 jaar)

Iedereen heeft unieke talenten!

Volwassen worden gaat niet vanzelf. Keizer kan daarin begeleiden en ondersteunen. Keizer bekijkt de mogelijkheden, talenten van de jongvolwassenen.  Op basis van de unieke kwaliteiten wordt, in wederzijds overleg, het doel vastgesteld en een plan opgesteld om deze te bereiken. Dit doen ze door te focussen op de individuele kwaliteit, kracht en het eigen netwerk van partner, familie, vrienden, school of werk. Elke stap in het plan maakt men zelf en Keizer ondersteund daarin waar nodig.

Wat komt in aanmerking?

Keizer biedt hulp bij angsten die onoverkomelijk zijn, bij concentratieproblemen bij studie of werk, bij verslavingsgevoeligheid of verslavingsproblemen, bij snel geïrriteerd raken en veelvuldige ruzies of ADHD en daar veel hinder van ondervinden.

Wat voor begeleiding?

De begeleiding wordt op de privé situatie aangepast. De begeleiding is altijd maatwerk en heeft tot doel dat “problemen’ worden opgelost en ontwikkeling en zelfredzaamheid gestimuleerd. Desgewenst kunnen de ouders op de hoogte blijven maar het hoeft niet. Alles kan vertrouwelijk in behandeling blijven echter de ervaring leert dat het wel bespreekbaar stellen bijdraagt aan de oplossing.

[xyz-ips snippet="butttons-voor-wie"]