Expertise

Diagnostiek

Contact

Contact

Benieuwd wat Team Keizer voor jou en/of iemand in je omgeving kan betekenen? Neem contact met ons op!

Wat houdt diagnostiek in?

Soms laat jij of iemand die je kent gedrag zien wat niet goed te begrijpen is voor de omgeving. Dit is niet altijd erg. Op het moment dat dit geregeld voor komt en jij of je omgeving hier hinder aan ondervindt in het dagelijks leven kan je hier hulp bij krijgen. Bij Team keizer kan er door middel van begeleiding ondersteuning komen. Ondanks begeleiding (en bij sommigen behandeling) blijft het onduidelijk hoe dit gedrag tot stand komt en wat er nodig is voor verandering. Op dat moment kan diagnostiek worden ingezet. Diagnostiek gaat om het achterhalen van de oorzaak van bepaald gedrag of gedachte patronen.

Welke onderzoeken bieden wij aan?
Bij Team Keizer bieden wij de volgende diagnostische onderzoeken:

– Intelligentieonderzoek
– Emotionele ontwikkeling
– Emotieregulatie
– Observaties (thuis, op school ed.)
– Executieve functies

Aan de hand van het diagnostisch onderzoek kan bepaald gedrag (gedeeltelijk) verklaard worden. Dit kan helpend zijn om richting te geven aan de begeleiding, maar ook daarbuiten. Voor jezelf of betrokken kan het alleen al fijn zijn om een verklaring te hebben. Maar ook geeft het aan hoe je het beste om kan gaan met elkaar.

Hoe nu verder?
Ben je geïnteresseerd in een van de diagnostiek onderzoeken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 0598-856856 of stuur een e-mail naar ortho@keizer.email. 

Vaktherapie

Vaktherapie

Beeldende therapie is een behandelvorm binnen vaktherapie voor mensen met psychische of psychosociale problemen…