Blog

Coronavirus – onze maatregelen

Corona houdt iedereen bezig, thuis en op het werk. De gezondheid en veiligheid van onze collega’s, cliënten en relaties zijn onze belangrijkste zorg. Om het risico op besmetting met het coronavirus te beperken volgen wij de richtlijnen die vanuit de RIVM gelden zowel op kantoor als in de begeleiding.

– Gepaste, minimaal 1,5 meter, afstand bewaren;
– Geen handen schudden;
– Letten op de hygiëne door middel van handen wassen en papieren zakdoekjes te gebruiken.

Om de zorg voor jou / onze cliënten te waarborgen zullen wij voorafgaand aan de geplande afspraak contact hebben. Indien er sprake is van symptomen van griep of corona zullen we mogelijkheden zoeken om op een andere manier de zorg te continueren. Denk hierbij aan Skype of beeld WhatsApp bellen. Bij ziekte van onze collega’s zullen de afspraken overgenomen worden door iemand van de andere collega’s binnen Team Keizer.

Nu de scholen sluiten, zullen veel gezinnen in deze periode (onder hoge stress) dicht op elkaar leven. We vragen, naast je aandacht voor hygiëne en gezondheid, ook oog en oor te hebben voor signalen uit je omgeving. Wat zou je voor hen kunnen betekenen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken? Wellicht kun je anderen helpen. Blijf met elkaar in gesprek en face to face zal dat nu niet altijd kunnen, maar er zijn prachtige mogelijkheden.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt, zowel online als offline.

Zijn er vragen, neem gerust contact op met de desbetreffende ambulant begeleider, ons kantoor via 0598-856856, of mail naar info@keizer.email.

Deze maatregelen blijven de komende periode van kracht.

Wij wensen u een goede gezondheid.

Team Keizer

RIVM – coronavirus maatregelen Team Keizer