Algemeen

Ieder mens verdient het om menswaardig aan de samenleving deel te nemen. Door aangeboren of erfelijke afwijkingen, psychische stoornissen, verslavingsproblematiek en/of andere oorzaken is deelname aan die samenleving niet altijd voor iedereen mogelijk. Wij begeleiden kinderen, jongeren en volwassenen. Wij bieden de hulp en de kans om zich te ontwikkelen en zelfstandig weer te kunnen functioneren.

missie/visie

De missie van Keizer is het bieden van directe veiligheid, stabiliteit en hulp bij het terugkrijgen van de menswaardige regie en controle over het eigen leven. Zorgen voor een solide basis van waaruit iedereen weer van betekenis kan zijn in de maatschappij. Na de eerste acute zorgverlening schakelt Keizer ook regelmatig de deskundigheid in van partners op het gebied van o.a. schuldhulpverlening, verslavingszorg en/of geestelijke gezondheidszorg.

klanttevredenheid

In januari 2015 is onder cliënten en ouders een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Uit dat onderzoek is een gemiddelde score van 8,6 behaald! Deze hoge score onderschrijft de professionaliteit van het team van Keizer. Met deze score voldoet Keizer bovengemiddeld aan de prestatie-indicator ‘Cliënttevredenheid’ van de Jeugdwet 2015. Heeft u vragen over het klanttevredenheidsonderzoek? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Sponsoring

Keizer sponsort diverse organisaties en goede doelen die belangrijk werk doen of een grote bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Het ‘delen’ van het succes van Keizer sluit goed aan bij de missie en het bieden van stabiliteit en hulp. Keizer weet uit ervaring dat hulp, in welke vorm en uit welke hoek dan ook, een ontzettend grote bijdrage kan leveren aan verbetering van leven en maatschappij. Op de sponsorlijst van Keizer staan: Alpe d’HuZes, Ride4Kids en een project van Stichting Bolleboos in Kenia.

Persoonlijke begeleiding

Afhankelijk van de situatie en problematiek zorgen wij ervoor dat iedereen onder persoonlijke, (intensieve) begeleiding en met een goed doordacht behandelplan goed kan functioneren om uiteindelijk weer aan de samenleving deel te nemen. Tijdens de begeleiding staat de eigen kracht en het netwerk van de cliënt centraal. Daarnaast bieden wij ook ouders/partners de hulp die zij nodig hebben om met de problematiek van hun kind/partner om te kunnen gaan. Zowel de individuele begeleiding als de gezinsbegeleiding vindt zo veel mogelijk in de directe omgeving van de cliënt plaats.

24/7 bereikbaar

Keizer heeft geen wachtlijst. Het belangen van de cliënt staat bij ons voorop. Onze teams staan 24/7 klaar om hulp te bieden waar dat op dat moment ook maar gewenst is.

uiteenlopende specialisaties

Elk teamlid bij Keizer heeft zijn of haar specialisatie. Hierdoor wij veel kennis in huis hebben op het gebied van diverse gedragsproblematieken en met name zware psychiatrische problematiek. In de provincie Groningen is Keizer een van de weinige praktijken die kinderen, jongeren en volwassenen met selectief mutisme, een zeldzame angststoornis, begeleidt. Keizer kan naast de individuele begeleiding, het adviseren in de thuissituaties ook op scholen zowel individuele docenten als in onderwijsteams van advies voorzien.